Algemene voorwaarden

BETALINGSVOORWAARDEN

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling dient steeds vooraf plaats te vinden.

Levering vindt altijd pas plaats na ontvangst van betaling. Nadat de betaling is voldaan streven wij ernaar bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren, altijd binnen 2 werkdagen

Bij het bevestigen van de bestelling heeft u een betalingsverplichting door het akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

 

 

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het leveren van bestelde artikelen en mailingbestand. Deze worden nooit doorgegeven aan derden .

AANSPRAKELIJKHEID

Bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Alle zendingen zijn voor risico van de koper. Binne en Buute kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies, schade, breuk e.d. door toedoen van PostNl , Bpost of derden.

 

Binne en Buute kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele zet of drukfouten in haar website, foto’s van artikelen die in werkelijkheid afwijken van kleur of formaat of door leveranciers en andere, verstrekte produktgegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de produkten.

De aansprakelijkheid van Binne en Buute is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

Op deze Algemene Voorwaarden is het Europese recht van toepassing.

Binne en Buute behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Binne en buute behoudt zich het recht, indien nodig, een bestelling te annuleren.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Binne en Buute.

 

Vertalen: